• persoonlijk advies

  • gratis bezorgen > €75,00

  • veel demo modellen

  • reparatie en onderhoud

  • accessoires en onderdelen

Gravity Mushing Pro zwart

Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart
Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart Gravity Mushing Pro zwart
Gravity Mushing Pro zwart
0 Review | Review toevoegen
De mushing PRO step is speciaal ontworpen voor mushing sprint training waarbij controle en veiligheid belangrijk zijn. Omdat hij zwaarder is, is hij ook veiliger en kan hij met meer dan 3 honden train

Artikelnummer

Mushing Pro

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

In de showroom

€ 999,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

VOOR WIE OP ZOEK NAAR MAXIMALE VEILIGHEID EN COMFORT IN EEN SCOOTER.

De mushing PRO step is speciaal ontworpen voor mushing sprint training waarbij controle en veiligheid belangrijk zijn. Omdat hij zwaarder is, is hij ook veiliger en kan hij met meer dan 3 honden trainen.

Het unieke grote bord van Gravity Scooters biedt het een comfort en veiligheid die je nog nooit eerder hebt gezien in de opwindende wereld van mushing. Als we een CrMb-versterkt stalen chassis en hoogwaardige afdalingscomponenten (brede spijkerbanden, schijfremmen, breed stuur en 130 mm vork) toevoegen, is het resultaat een luxe offroad-scooter die afdalingen en sprongen mogelijk maakt zonder angst voor de helling of de onregelmatigheden van de weg zoals rotsen of wortels.

De robuustheid en stabiliteit maken het essentieel voor training met meerdere honden op elk type terrein.

HET BORD:
Het board van MUSHING PRO is breed, maakt een rit mogelijk met het hele lichaamsgewicht, dit helpt je om bochten te nemen en een soortgelijk gevoel te voelen als dat van boardsporten. Het bord is gemaakt van gelamineerd beuken uit Groot-Brittannië, warmvormend onder hoge druk en met speciale lijmen voor buiten. Het hout wordt gepolijst, behandeld met fungiciden tegen vocht en tenslotte gelakt.
Het hout is bekleed met een anti-slip schuurpapier, net als een skateboard, voor een Ruiter voeten betere grip. Dit laat een volledig glad oppervlak voor de voeten achter, zonder stukjes ijzer die de voeten van de berijder beschadigen en de zolen beschadigen. Het binnenbord, dat niet te zien is zonder de scooter te demonteren, in combinatie met het bovenbord en framebuizen geeft de montage een grote sterkte.
Dit sandwichsysteem bestaande uit de planken en het frame is gepatenteerd door Gravity Scooters en is een van onze unieke kenmerken.

Het Frame:
Het frame van MUSHING PRO is gemaakt van CrMb Steel, het meest resistente staal.

De gemiddelde hoogte (afstand van het bord tot de grond) is nodig om de rotsen van de weg in afdaling te vermijden, hoewel het laag genoeg is om het gevoel van surfen op de wegen niet te verliezen dat met de vergroting van deze afstand verdwijnt.

TECHNICAL CHARACTERISTICS
WEIGHT: 16,7 KG
FRAME: Chrome-moly steel.
FORK: RST  DIRT. Travel 130 mm
BRAKES: Front: TEKTRO hydraulic. Ø 160 mm. Rear: TEKTRO Mechanical.  Ø160mm
WHEELS: Front: Ø 26" x 2.35” . Rear: Ø 19" x 2.5" Bike Trial
HANDELBAR: 740mm DH
BOARD: Antislide surface. Beech board from Brittany in hot forming. Aluminum scuff guard. Wide board, measures: 700 X 200 X 10 mm.
FRAME PROTECTIONS: Aluminum 2mm
MUDGUARDS: Aluminum 2mm


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.