• persoonlijk advies

  • gratis bezorgen > €75,00

  • veel demo modellen

  • reparatie en onderhoud

  • accessoires en onderdelen

Nieuws

STEPPEN IN DE TOP 5 SPORTEN?

Steppen in de Top 5 sporten?

 

Komt steppen dit jaar binnen de Top 5 individuele sporten in Nederland?
De laatste jaren is de stepsport enorm gegroeid in Nederland. Zal het dit jaar hardlopen in popularititeit voorbij gaan? Waarschijnlijk nog niet. Maar we zien wel dat het steppen een bekende sport wordt in Nederland.

Op dit moment is hardlopen/ joggen, wielrennen, zwemmen, fitness en wandelen populair. Maar waarom gaan er steeds meer mensen steppen?
Steppen is een leuke combinatie van diverse sporten. Het is makkelijk te leren (iedereen kan het), aanschafkosten zijn relatief laag en nog een voordeel: je verbrandt ook nog eens veel calorieën in een korte tijd. 

Wil je een keer kennismaken met de stepsport? Informeer gerust bij ons verhuurbedrijf VELUWe-step.nl
Wilt u direct een step aanschaffen? We helpen u graag met het maken van de juiste keus.

We wensen iedereen een sportief 2017 toe!

Toeristische starter uit Ede wint startersprijs toeristische sector naar 'VELUWe-step

In de gemeenten Wageningen, Ede en Barneveld draaide de afgelopen maanden het startersproject ´Mijn idee, een goed idee?!´. Dit project bood (aspirant-) ondernemers in de toeristisch-recreatieve sector en horeca ondersteuning bij het omzetten van hun idee naar een ondernemingsplan. Tijdens de feestelijke slotavond op 3 maart in het Heerenstraat Theater in Wageningen werd de startersprijs uitgereikt aan de deelnemer met het beste idee. De winnaar werd Edwin van Angeren met het plan ‘VELUWe-step’; uitbreiding van een verhuurbedrijf van elektrische steps, scooters en Kickbikes in Ede.

Mijn idee, een goed idee?!

Aan het project namen (aspirant-)ondernemers uit Wageningen, Ede en Barenveld deel. Zij volgden workshops voor het schrijven van een ondernemingsplan, over marketing en promotie, regelgeving, financiën en presentatietechnieken. Tijdens de slotavond presenteerden de genomineerden voor de startersprijs hun plan.

Genomineerden

De genomineerden voor de startersprijs waren:

  • ProefLab Wageningen: Spannende ontmoetingen realiseren tussen innoverende mensen, bedrijven en organisaties in de FoodValley

  • VELUWe-step: Uitbreiding van een verhuurbedrijf van elektrische steps, scooters en Kickbikes in Ede

  • Villa Arion: Vergaderruimte, kookstudio en B&B in een historisch pand in Wageningen

Een Wild Card was er voor “Thuis”: Een inspirerende ontmoetingsplaats creëren in de binnenstad van Wageningen.

Jury

Een driekoppige jury koos tijdens de slotavond het beste idee. Zij keek o.a. naar originaliteit en haalbaarheid van het plan en naar de presentatie van de ondernemer.De winnaar werd beloond met een geldbedrag van 450 euro, beschikbaar gesteld door Rabobank Vallei en Rijn.

Initiatiefnemers  

Initiatiefnemers van´Mijn idee, een goed idee?!´ waren de Kamer van Koophandel en Brederode Advies. De gemeenten Wageningen, Ede en Barneveld, en de Rabobank Vallei en Rijn ondersteunden het project.

Ook in Ede kunt u 2 keer in de week lekker steppen door de bossen en over de heide.
Neem contact op met Karin op nummer 06-15501606
Kijk voor onze aanbiedingen op onze SALE pagina!
 

Veel step plezier!
Het 123STEP Team