• persoonlijk advies

  • gratis bezorgen > €75,00

  • veel demo modellen

  • reparatie en onderhoud

  • accessoires en onderdelen

MERKEN STEPS

In Tjechie gebruiken de mensen de step zoals wij hier allemaal de fiets pakken.
Het zal je daarom niet verbazen dat daar een aantal goede stepmerken vandaan komen zoals:Yedoo,Mibo,Crussis en Kostka.JD Bug is een bekend zwitsers bedrijf dat al bijna 20 jaar kwalitatieve loopfietsen en steppen levert. De JD Bug steppen zijn modern met een eigentijds design en zeer sterk. De steps zijn veilig en veel kinderen beleven er erg veel plezier aan.De steps kunnen wat hebben en daarom worden deze steppen van sterke materialen gemaakt en zal niet gauw breken.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mibo steppen: 
De step productie heeft een lange traditie in de Tsjechische Republiek. Al in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw, als aanvulling op de zomercursus van langlaufers, werden steppen gemaakt van oude schoolbanken. Breta Michalek is in 1975 begonnen met het bouwen van een step. Bij gebrek aan beschikbare accessoires werden de scooters gemaakt zonder remmen. Dienovereenkomstig hoog was de jaarlijkse slijtage aan schoenen. Remmen gebeurde met de zolen op het achterwiel. Sinds 1998 produceert Michalek de mibo steps in zijn eigen fabriek. Zijn steppen hebben vele jaren ervaring. De mibo-steppen zijn geen product uit de assemblagelijn, maar zijn gemaakt met vakmanschap. Dit maakt een flexibele technische ontwikkeling mogelijk en biedt voordelen ten opzichte van industrieel geproduceerde massagoederen uit lagelonenlanden. 
 
Alle Mibo steppen worden in kleine oplage en volledig met de hand gemaakt in Tjechië.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kick your bike!

Kickbikes zijn oorspronkelijk ontworpen voor buitensport training en zijn een van meest effectieve speeltjes om je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Maar steppen op een Kickbike is ook gewoon heel erg leuk, maar pas op, het is verslavend! Wij hebben ze zo ontworpen dat ze zo licht en gemakkelijk mogelijk te rijden zijn. Je kunt je Kickbike zelfs dagelijks gebruiken, echt niet alleen voor sport, gewoon even een boodschap doen kan ook.

De Sport G4 staat het dichtst bij het oorspronkelijke Kickbike model uit 1994. Toen minder sportief ingestelde mensen wilden steppen hebben we de City G4 ontwikkeld, later kwamen de Freeride en Cruise modellen er bij. Deze zijn meer geschikt voor rustig cruisen dan intensief sportief gebruik.

Max & G4 frames

De Max serie van Kickbike is het lichtst van allemaal, heerlijke wegligging en super comfortabel. De beste verkrijgbare steps. Ze zijn gemaakt rond het fraaie en dikke aluminium frame met geïntegreerde voetenplank. De constructie in stijf, licht en het zwaartepunt is laag bij de grond.

De G4 serie Kickbike hebben dezelfde ergonomie als de Max frames, maar ze zijn van staal, daarom worden deze G4’s veel verhuurd door fietsverhuurders. Ook zijn ze een stuk goedkoper, niet onbelangrijk voor een Nederlander toch!

Op alle steppen van Kickbike zitten de beste kwaliteitscomponenten om de rijder veilig en lekker te laten steppen.

Kickbike vergelijking

Prijzen en modellen asfalt gravel en harde paden intensief relaxed
€749,-    Race Max 28/28 5 1 5 2
€589,-    Cruise Max 20 5 2 1 5
€799,-    Cross Max 20D 2 5 5 1
€399,-    Sport G4 5 3 5 3
€399,-    City G4 5 2 0 5
€299,-    Freeride 3 3 1 4

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Yedoo staat voor onze passie,voor beweging op twee wielen Wij zijn Tsjechen. We houden van lachen en weten hoe we iets kunnen repareren - en daarom is kickbiking hier meer dan ergens anders in de wereld oontstaan. Een scoreladder competitie organiseert hier wedstrijden sinds de jaren zestig. De allereerste Europese en wereldkampioenschappen werden gehouden in Pilsen en Karlovy Vary en we hebben zelfs de International Scooter Association opgericht. De Finnen zijn waarschijnlijk meer aan het concurreren en de Nederlanders hebben beter terrein, maar een grote groep mensen die kickbiken - dat is een Tsjechische uitvinding.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------


 

Productie en montage van kickscooters

Vanaf het begin van het productieproces benadrukken Crussis de uniekheid van elk model, daarom worden de kickscooters volledig geassembleerd in Tsjechië onder strikte supervisie van professionele technici. We selecteren zorgvuldig alleen componenten van het merk die een lange levensduur garanderen en streven ernaar om scooters te produceren, die bijzonder gemakkelijk zijn voor toekomstig onderhoud. Elke step wordt daarom eerst volledig gemonteerd en afgesteld,daarna wordt de step gedemonteerd en verpakt in een verzenddoos. Om je eerste rit te beginnen, hoef je alleen de verzenddoos te verwijderen, de wielen te monteren en de stuurinrichting te draaien. De kickscooter is klaar voor gebruik. Onze partners zijn alleen bekende fabrikanten van componenten zoals Schwalbe, Tektro, SR Suntour, Rubena, Remerx en anderen.

CRUSSIS-kickscooters zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Innovatieve framegeometrie heeft een korte wielbasis, die uitstekende rijeigenschappen en perfecte controle van de step bij hogere snelheden garandeert. U zult vooral het lage gewicht en de hoge framestijfheid op hetzelfde moment op prijs stellen, wat we wisten te bereiken door de zwaarst belaste delen te versterken. De bedrading wordt in het frame en onder het loopvlak geleid.

Ontwerp van het stepmerk CRUSSIS is tot het laatste detail aangescherpt. Een onderscheidend kenmerk van de steppen CRUSSIS zijn dezelfde velg en profiel in kleur, wat in contrast staat met de kleur van de framescooters. Frames CRUSSIS steppen worden hier in Tsjechië vervaardigd en na elektrische fietsen en fietsen voor het derde segmentmerk CRUSSIS.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kostka is een Europees merk, opgericht in 1992 in Tsjechië. In Europa is Kostka reeds jaren marktleider. Sinds de introductie van Kostka in de Benelux (2015) is deze ook hier niet meer weg te denken.

Onze producten

Ons assortiment bestaat uit Kostka steps (ook wel Footbikes of Scooters genoemd) en alle accessoires & onderdelen die erbij horen.

Kostka is niet zomaar een merk steps. Bij Kostka zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en zult u dan ook altijd de nieuwste en beste onderdelen op de step vinden.

Alle steps worden in Tsjechië geproduceerd, voorgemonteerd en verpakt voor transport naar Nederland.

In diverse landen in Europa is de step een heel populair vervoersmiddel, aangezien het heel gemakkelijk overal mee te nemen is. Ook is het heel makkelijk om te gebruiken en heeft het veel voordelen ten opzichte van de fiets.

Naast de step verkopen wij ook veel accessoires voor de steps, hierbij kun je denken aan, verlichting, spatborden, tassen, kleding en nog veel meer.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons heel hoog aangeschreven, daarom is onze prijs-kwaliteit verhouding ten opzichte van andere merken zeer goed. Wij denken graag altijd mee met de wensen van onze klanten en hebben daarom ook heel veel variatie en mogelijkheden in de verkoop van onze steps.

 

Service

Bij Kostka vinden we service heel belangrijk, we hebben de specificaties van iedere step heel uitgebreid op onze website staan. Ook zijn deze terug te vinden in onze brochures, welke u kunt afhalen bij een van onze dealers.