• persoonlijk advies

  • gratis bezorgen > €75,00

  • veel demo modellen

  • reparatie en onderhoud

  • accessoires en onderdelen

Gravity Pulka hondenstep

Gravity Pulka Gravity Pulka Gravity Pulka Gravity Pulka Gravity Pulka Gravity Pulka Gravity Pulka hondenstep
Gravity Pulka Gravity Pulka Gravity Pulka Gravity Pulka Gravity Pulka Gravity Pulka Gravity Pulka hondenstep
Gravity Pulka hondenstep
0 Review | Review toevoegen
Als u op zoek bent naar een lichte en gemakkelijk te vervoeren scooter, dan is de Pulka uw scooter.

Artikelnummer

Pulka

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

in overleg/aantal werkdagen

€ 869,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

DE PERFECTE HARMONIE TUSSEN LICHTHEID EN STABILITEIT
Het nieuwe 6061 aluminium chassis, met een elliptische buis voor meer weerstand, en de hoogwaardige componenten (gedempte vork en schijfremmen) maken het een lichte, zeer stabiele en duurzame scooter.

Als u op zoek bent naar een lichte en gemakkelijk te vervoeren scooter, dan is de Pulka uw scooter.

Het grote board stelt je in staat om je voet weg te houden van het stuur en helpt samen met de verlenging van de armen om de voortstuwingsschop te verlengen. Op deze manier wordt een zeer complete oefening van de armen, buikspieren, rug en benen uitgevoerd, terwijl een grote snelheid wordt bereikt.

Of het nu in het bos, in het veld, op verharde of onverharde wegen is, plezier gegarandeerd.

HET BORD
Het board van PULKA is smaller om de kick te vergemakkelijken, om klappen op de enkel te voorkomen en helpt het gewicht correct te dragen om de traagheid te behouden en maximale snelheid te verkrijgen.

Board is gemaakt van gelamineerd beukenhout uit Groot-Brittannië, warmgevormd onder hoge druk en met speciale lijmen voor buiten. Het hout wordt gepolijst, behandeld met fungiciden tegen vocht en tenslotte gelakt. Het hout is gecoat met een antislip schuurpapier, net als een skateboard, voor een betere grip van de voeten van een rijder. Dit laat een volledig glad oppervlak voor de voeten achter, zonder stukjes ijzer die de voeten van de rijder beschadigen en de zolen beschadigen.

Het binnenbord, dat niet te zien is zonder de scooter te demonteren, in combinatie met het bovenbord en framebuizen geeft de montage een grote sterkte. Dit sandwichsysteem bestaande uit de boards en het frame is gepatenteerd door Gravity Scooters en is een van onze unieke kenmerken.

THE LARGE BOARD stelt je in staat om je lichaam in de positie van de surfer te plaatsen, met je voeten gescheiden, zodat je je knieën kunt buigen en het rijden over je hele lichaam kunt voelen. Je kunt je houding, de voetenpositie en het trappen veranderen, zonder de stabiliteit te verliezen. Dit alles met maximaal comfort en veiligheid.

DE LIJST
De PULKA is gemaakt van 6061 aluminium

Vervaardigd met een aluminiumlegering tot silicium Al 6061 die warmtebehandelingen ondergaat om de weerstandseigenschappen te verhogen tot het niveau van het staal. Ze worden handmatig TIG-gelast om een perfecte verbinding van hun onderdelen te garanderen.

Lichtgewicht maar zonder het beste van een Gravity te verliezen: controle en een goed gevoel. Met een gewicht van 2,5 kg en dezelfde geometrie als de stalen om het grote Gravity-bord te monteren.

BESCHERMINGSPLAAT
De beschermplaat die het gehele onderste deel van de scooter beschermt.

Het hebben van een gladde plaat over de gehele lengte van de scooter stelt ons in staat om de hoogte waarop onze voeten gaan te verlagen en de veiligheid, het goede gevoel te vergroten en de voortstuwing te vergemakkelijken, zonder bang te zijn om vast te komen te zitten in een obstakel of de scooter te beschadigen.

Bij de eerste bergtochten is het normaal om je zorgen te maken over het geluid van krassen, maar de ruiter went er snel aan, waardeert het om zo laag te gaan en leert met de plaat te spelen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN
GEWICHT: 12KG
FRAME: ALUMINIUM 6061
VORK: RST CAPA 26”, veerweg 80 mm.
REMMEN: SHIMANO hydraulische schijfrem 160 mm
WIELEN: Voor: Ø 26" x 2,00. Achter: Ø 20" x 2,00
STUUR: 640 mm
BOARD: Antislip oppervlak. Beukenhouten plank uit Bretagne in warmvorm. Smalle plank, afmetingen: 500 x 140 x 10.
FRAME BESCHERMINGEN: Aluminium 2mm
SPATBORDEN: Aluminium 2 mm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.