• persoonlijk advies

  • gratis bezorgen > €75,00

  • veel demo modellen

  • reparatie en onderhoud

  • accessoires en onderdelen

Gravity Pulka R Mushing hondenstep

Gravity Pulka R Gravity Pulka R Gravity Pulka R Gravity Pulka R Mushing hondenstep Gravity Pulka R Mushing hondenstep Gravity Pulka R Mushing hondenstep Gravity Pulka R Mushing hondenstep Gravity Pulka R Mushing hondenstep Gravity Pulka R Mushing hondenstep
Gravity Pulka R Gravity Pulka R Gravity Pulka R Gravity Pulka R Mushing hondenstep Gravity Pulka R Mushing hondenstep Gravity Pulka R Mushing hondenstep Gravity Pulka R Mushing hondenstep Gravity Pulka R Mushing hondenstep Gravity Pulka R Mushing hondenstep
Gravity Pulka R Mushing hondenstep
0 Review | Review toevoegen
De PULKA R-sportstep voor mushing sprint is ontworpen voor competitie: hiermee heb je alles om op het hoogste niveau te sprinten zonder je evenwicht te verliezen en veiligheid en comfort in te leveren

Artikelnummer

Pulka R

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

Voor 12 uur besteld/zelfde dag verstuurd

€ 1.149,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

MAXIMALE LICHTHEID EN STABILITEIT OM UW DOELEN TE BEREIKEN
De PULKA R-sportstep voor mushing sprint is ontworpen voor competitie: hiermee heb je alles om op het hoogste niveau te sprinten zonder je evenwicht te verliezen en veiligheid en comfort in te leveren.

De PULKA R bevat de 29”-26” wielconfiguratie die wordt gebruikt in de wereldkampioenschappen mushing sprint. Naast zijn 6061 aluminium frame en carbon componenten, die het gewicht verder verminderen, integreert deze lichte en stabiele hondenscooter de karakteristieke elementen van elke Gravity Scooter: grote houten plank, beschermplaat en vrij van obstakels frame.

Zonder een precedent te dienen, geven we de mogelijkheid om de houten plank te vervangen door een ultralichte aluminium plaat, (0,5 kg gewichtsbesparing) en carbon wielen (2 kg extra gewichtsvermindering).

Als je op het hoogste niveau meedoet, verdien je de beste scooter. Pak het in handen en begin races te winnen.

HET BORD
Het board van PULKA R is smaller om de kick te vergemakkelijken, om klappen op de enkel te voorkomen en helpt het gewicht correct te dragen om de traagheid te behouden en maximale snelheid te verkrijgen.

Board is gemaakt van gelamineerd beukenhout uit Groot-Brittannië, warmgevormd onder hoge druk en met speciale lijmen voor buiten. Het hout wordt gepolijst, behandeld met fungiciden tegen vocht en tenslotte gelakt. Het hout is gecoat met een antislip schuurpapier, net als een skateboard, voor een betere grip van de voeten van een rijder. Dit laat een volledig glad oppervlak voor de voeten achter, zonder stukjes ijzer die de voeten van de rijder beschadigen en de zolen beschadigen.

Zonder precedent te zijn, geven we de mogelijkheid om de houten plank te vervangen door een ultralichte aluminium plaat (0,5 kg. gewichtsverlies) en carbon wielen (extra verliesgewicht van 2 kg.).

THE LARGE BOARD stelt je in staat om je lichaam in de positie van de surfer te plaatsen, met je voeten gescheiden, zodat je je knieën kunt buigen en het rijden over je hele lichaam kunt voelen. Je kunt je houding, de voetenpositie en het trappen veranderen, zonder de stabiliteit te verliezen. Dit alles met maximaal comfort en veiligheid.

DE LIJST
De PULKA R is gemaakt van 6061 aluminium

Vervaardigd met een aluminiumlegering tot silicium Al 6061 die warmtebehandelingen ondergaat om de weerstandseigenschappen te verhogen tot het niveau van het staal. Ze worden handmatig TIG-gelast om een perfecte verbinding van hun onderdelen te garanderen.

Lichtgewicht maar zonder het beste van een Gravity te verliezen: controle en een goed gevoel. Met een gewicht van 2,5 kg en dezelfde geometrie als de stalen om het grote Gravity-bord te monteren.

BESCHERMINGSPLAAT
De beschermplaat die het gehele onderste deel van de scooter beschermt.

Het hebben van een gladde plaat over de gehele lengte van de scooter stelt ons in staat om de hoogte waarop onze voeten gaan te verlagen en de veiligheid, het goede gevoel te vergroten en de voortstuwing te vergemakkelijken, zonder bang te zijn om vast te komen te zitten in een obstakel of de scooter te beschadigen.

Bij de eerste bergtochten is het normaal om je zorgen te maken over het geluid van krassen, maar de ruiter went er snel aan, waardeert het om zo laag te gaan en leert met de plaat te spelen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN
GEWICHT: 10KG
FRAME: ALUMINIUM 6061
VORK: Stijve koolstof
REMMEN: SHIMANO hydraulische schijfrem 160 mm
WIELEN: Voor: Ø 29" x 2,00. Achter: Ø 26" x 2,00"
STUUR & STUUR: KOOLSTOF 800 mm
BOARD: U kunt kiezen tussen houten of aluminium plank (vermindering van 0,5 Kg in gewicht)
FRAME BESCHERMINGEN: Aluminium 2mm
SPATBORDEN: Aluminium 2 mm


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.